TREK

ROSCOE

Roscoe 7

Roscoe 7 er en halvdemper for syklister som er klare for slippe seg løs mens de freser opp stien. En myk 140 mm dempegaffel, 29er-hjul, og en bred girutveksling med mange gir gjør denne sykkelen topp for nye syklister, men allikevel leken nok til å få selv de mest erfarne råtassene til å smile.

Roscoe 8

Roscoe 8 er en halvdemper for sti som passer alle som vil ha det gøy i terrenget. 29er vognhjul jevner ut steiner og røtter, 2,6″ brede dekk med godt grep gir deg en boost innen grep, og en 140 mm dempegaffel gjør den perfekt for alle stier, fra hardpakket til løst underlag. Den er en tilbakelent terrengsykkel kledd opp med kvalitetskomponenter som er klare for fest.

Roscoe 9

Roscoe 9 er Trek´s beste allmountain-halvdemper i aluminium, bygget for runde etter runde med moro. En 140 mm FOX Rhythm 36-gaffel, kraftige 4-stempels bremser og en rask hjul- og dekk-kombinasjon med godt grep leverer heftig kapasitet enten du hopper eller raser gjennom steinrøyser.

Hvorfor velge en Roscoe?

Du elsker den seriøse gleden og følelsen en halvdemper tar med på sti, og du vil ha en som er spesifisert med topp deler som elsker rå sykling like mye som du gjør.

Spørsmål på valg av sykkel?

Ta kontakt så hjelper vi deg.

Ring oss på 61 27 04 30 eller send mail til butikk@lillehammersport.no

Handlekurv