Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Lillehammer Sport samler inn og behandler personopplysninger.

Lillehammer Sport, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettbasert behandling av personopplysninger på www.lillehammersport.no

Lillehammer Sport samler inn av identifiserte opplysninger om besøkende på lillehammersport.no. Formålet er å utarbeide statistikk for å forbedre og videreutvikle nettstedet. Denne statistikken kan for eksempel gi svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes. Vi bruker Google Analytics (https://www.google.com/analytics/) for å analysere informasjonen. Informasjon fra dette verkøyet utleveres ikke av Lillehammer Sport til andre aktører.

Siden IP-adresser kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed en enkeltperson defineres dette som en personopplysning. Lillehammer Sport avidentifiserer opplysningene i Google Analytics før informasjonen lagres og bearbeides. Med avidentifisert menes at opplysningene vi samler inn ikke kan spores tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.  (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/)

Informasjonskapsler/Cookies

Informasjonskapsler (cookies), er små tekstfiler som nettstedet lagrer i brukerens nettleser, for å registrere brukerens IP-adresse og bevegelser på nett. Vi bruker informasjonskapsler i forbedrings og markedsføringsøyemed, denne dataen kan ikke knyttes til brukeren.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserene er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, går du selv inn i innstillingene på den aktuelle nettleseren og deaktiverer funksjonaliteten.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Vi bruker såkalte førsteparts-cookies for at du skal få en grunnleggende nettbutikksfunksjonalitet. Formålet med førsteparts-cookies er å kjenne igjen hvem du er slik at du får riktige priser og enklere innlogging. Vi kan på denne måten huske varene i handlevognen din, hvor du er på siden og om du er i en chat med oss. Blokkerer du disse førsteparts-cookiene vil ikke butikken vår fungere.

Cookies Hva lagres Hvem behandler informasjonen
WordPress_ Nøkler for å kjenne deg og handlevognen din igjen og informasjon om tilstanden til de ulike funksjonene i butikken. Lillehammer sport

For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider. Vi bruker også opplysningene til å analysere din oppførsel for å gjøre nettbutikken enklere å bruke.

Cookies Hva lagres Hvem behandler informasjonen
dc_gtm_* Referanse til hvilket oppsett av sporingsscript butikken bruker. Google Tag Manager
_ga Alt du gjør i nettbutikken, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer. Google Analytics

Lillehammer sport

hjUserId Anonym analyse av kundeadferd i butikken for å ivareta kundeopplevelsen best mulig.

Ingen overvåking og registrering av sensitiv informasjon som personnummer, kortnummer eller andre personlige opplysninge

HotJar

Lillehammer sport

 

Kjøp av varer i nettbutikken

Når du kjøpet produkter på nettsiden ber vi deg oppgi opplysninger slik at vi kan administrere kundeforholdet og våre forpliktelser til deg. Hos oss handler du uregistrert, det betyr at vi kun henter inn de opplysningene som er nødvendige med tanke på utsendelsen av din ordre.

Sikker betaling med kort

Lillehammer Sport benytter sikker kortbetaling gjennom Netaxept fra leverandøren Nets.

Lillehammer Sport hverken ser eller oppbevarer kortopplysningene dine når du kjøper varer på lillehammersport.no. Nets håndterer dine kredittopplysninger og er underlagt deres Nets retningslinjer for personvern. (https://www.nets.eu/Pages/Terms-and-conditions—Cookie-and-Privacy-Policy.aspx)