TREK

POWERFLY

TREK Powerfly 4

Litt om Trek Powerfly 4

Trek Powerfly 4 er en allsidig elektrisk terrengsykkel designet for å gi en spennende og kraftig sykkelopplevelse på både stier og veier. Med en robust aluminiumsramme, Bosch Performance Line CX-motor og et pålitelig 625Wh batteri, kombinerer Powerfly 4 kraft og utholdenhet for lange turer i krevende terreng. Den integrerte batteridesignen gir et rent og stilrent utseende, samtidig som det beskytter batteriet mot elementene. Sykkelen er utstyrt med en Shimano 1×10 drivverk som gir presise og raske girskift, samt SR Suntour XCM 34 gaffel med 120mm vandring for å takle røffe stier.

Hvorfor kjøpe Trek Powerfly 4?

1. Kraftig motor og lang batterilevetid: Bosch Performance Line CX-motoren leverer kraftige prestasjoner selv i de mest krevende terrengene, mens 625Wh batteriet gir lang rekkevidde for utvidede sykkelturer.

2. Allsidig og robust design: Med en solid aluminiumsramme og SR Suntour gaffel med 120mm vandring, er Powerfly 4 bygget for å tåle tøffe stier og gir deg muligheten til å utforske ulike typer terreng med selvtillit.

3. Kvalitetskomponenter for pålitelig ytelse: Shimano 1×10 drivverk sikrer pålitelige og presise girskift, noe som gjør det enklere å tilpasse seg varierende terreng og sykkelforhold, mens den integrerte batteridesignen gir både beskyttelse og estetisk appell.

TREK Powerfly 5

Litt om Trek Powerfly 5

Trek Powerfly 5 Gen 4 er en imponerende el-terrengsykkel designet for å ta syklister lenger og høyere enn noensinne før. Med en kraftig Bosch Performance CX motor, et 625 Wh batteri som er elegant integrert i rammen, og en holdbar aluminiumskonstruksjon, kombinerer denne modellen avansert teknologi med brukervennlighet. Powerfly 5 Gen 4 er utstyrt med robuste komponenter, inkludert et Shimano 1×12 drivverk og RockShox dempegaffel, som sikrer en jevn og pålitelig tur gjennom både krevende stier og urbane veier.

3 grunner til å kjøpe Trek Powerfly 5 Gen 4:

1. Kraftig ytelse: Med Bosch Performance CX motor og et 625 Wh batteri, får du en kraftig assistanse som gjør lange og bratte turer mer håndterbare, og sikrer en jevn og pålitelig tur hver gang.

2. Solid og pålitelig design: Sykkelen er bygget med en holdbar aluminiumramme og robuste komponenter, som Shimano 1×12 drivverk og RockShox dempegaffel, noe som gir god slitestyrke og ytelse på variert terreng.

3. Integrert teknologi: Den integrerte batteri- og motorløsningen gir et rent og strømlinjeformet utseende, samtidig som den beskytter komponentene og gir bedre vektfordeling for en mer stabil og komfortabel sykkelopplevelse.

Handlekurv