Kebab på nordnorsk – sterk kylling og mye smak
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3.6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt. lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Ingredienser Ris (39%). kebabkjøtt (kylling (82%). krydder. stabilisator (E450. E451). dekstrose. potetfiber. salt. antioksidant (E301. rosmarinekstrakt)) (13%). løk. paprika. tomatpuré. minimais. rømme (melk). purreløk (4.3%). rapsolje. maisstivelse. kjøttbuljong. sukker. hvitløk (0.3%). krydder. persille (0.1%). antioksidant (askorbinsyre). Allergener: laktose. melk. Glutenfri