Mountain Equipment

Varme dunjakker

Mountain Equipment

Kryos

Det optimale dun valget for moderne alpinister eller turentusiaster som søker den letteste, varmeste og mest beskyttende dunjakken på markedet. Med denne jakken får du en uovertruffen kombinasjon av lav vekt, varme og beskyttelse.

Mountain Equipment

Senja

Utmerket dun vinterisolering for fjellturer og utflukter. Ideell for allsidig vinterbruk, enten det er toppturer, klatring eller byeventyr. Senja Jacket er en nøye konstruert dunjakke designet for bruk i høst og vinter. Den er lett og kompakt nok for lengre utflukter, og den leverer pålitelig ytelse over lengre tidsperioder.

Mountain Equipment

Baltoro

Baltoro dunjakka som deler den varmeegenskapen med sin nære slektning, Trango Jacket, inkorporerer doble lag med offset kammerkonstruksjon sammen med et varmereflekterende innerstoff. Dette effektive designet eliminerer potensielle kuldebroer mellom sømmer, betydelig forbedrer isolasjonsevnen uten å påvirke pakkstørrelsen og vekten i stor grad. Denne konstruksjonen gir også en pålitelig beskyttelse mot vind, da den hindrer at vinden blåser gjennom sømmene.

Handlekurv