Madshus

Viser alle 27 resultater

 • Madshus Active C

  kr 1 300

  Active C er en klassisk langrennstøvel holder deg varm på lange dager og med en stabil struktur.

 • Madshus ENDURACE C

  kr 2 200

  Endurace Classic er en stabil og komfortabel klassisk sko som passer til tur og trening.
  Skoen kommer med pustende MemBrain softshell overtrekk og PVC-fritt materiale, slik at føttene dine holder seg tørre og varme

 • Madshus Endurace Classic

  kr 3 800

  Endurace Classic har ny og lettere kjerne og optimalisert spenn som gir en lettgått ski med trygt feste og god stabilitet. Skiene passer bra til trening og aktiv skiløping. AstaraLite kjernen gir en kvikk og rask ski i sporet. mens P190 Nano racingsålen sikrer god glid.

 • Madshus Endurace Intelligrip

  kr 4 000

  Klassisk felleski til trening og tur. Active felleprofil gir sikkert, trygt feste og god glid. 1150gram/187cm.

 • Madshus Endurace Skate

  kr 3 800

  Endurace Skate er en god skøyteski til trening og mosjon. Den har en fleksibel tupp og bakende som flyter svært godt i snøen og gjør skien rask og stabil. Nytt og lettere kjernemateriale gir en lett og livlig ski og sikrer et godt skøytespenn. mens P190 Nano sålen gir optimal glid. Lav tupp og smal bakski reduserer svingvekten

 • Madshus Endurace Skate

  kr 3 600

  God skøyteski til trening og aktive mosjonister. Lett skumkjerne og racing såle gir god stabilitet og glid. 1150 gram/187cm.

 • Madshus Endurace Skin

  kr 4 400

  Endurace Skin passer bra til trening/tur og aktiv skiløping. Med helt ny og lettere kjerne får man en kvikk og rask ski i sporet. mens P190 Nano racingsåle sikrer god glid. Skiene er lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Med Rottefella Move systemet kan du nå flytte bindingen uten å ta av deg skiene. slik at du lett kan justere feste og glid! Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising

 • Madshus FROST MG JR

  kr 899

  Fin og rimelig barneski til tur og lek.

 • Madshus Madshus Replacement skin IGS 32mm(3pr i pk)

  kr 499

  Feller med 70% mohair og 30% nylon for beste kombo av slitestyrke og glid. Passer alle Madshus IGS (Intelligrip Skin) sine felleski, med unntak av Redline.

 • Madshus MADSHUS ACTIVE UNIVERSAL JR

  kr 1 800

  Madshus Active Universal jr er et ypperlig alternativ for barn og juniorer. Fungerer perfekt for oppkjørte spor i marka og på fjellet.

 • Madshus Nordic Pro Skin

  kr 4 200

  Nordic Pro Skin er en lettgått og stabil ski med trygt feste. Den litt bredere formen gir ekstra stabilitet og gode svingegenskaper. Active felleprofil. der fellen ligger høyere. gjør skiene lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Modellen er kompatibel med Rottefella Move som gjør at du kan flytte bindingen uten å ta av deg skiene. slik at du lett kan justere feste og glid!

 • Madshus Panorama M50 Intelligrip Transition

  kr 3 500

  Panorama M50 Intelligrip Transition er en lett og solid BC-ski med 3/4-stålkant som gir sikkert kantgrep og myk tupp slik at skiene flyter godt i løssnø. Skiene har god innsving som gir en stabil og trygg ski både i og utenfor preparerte løyper.
  Modellen er kompatibel med Transition skin. Dette er løse feller som enkelt kan festes på skiene og gir sikkert og godt feste.
  Spesifikasjoner:
  – Legnder: 180, 190, 195, 205cm
  – Vekt: 1800g/205cm
  – Konstruksjon: Triaxial Cap konstruksjon, Multicore kjerne
  – Geometri: 60-50-55
  – Såle: P-Tex 2000
  – Type ski: BC smøreski med felleløsning

 • Madshus Panorama M55 Intelligrip Transition

  kr 3 900

  Madshus Panorama M55 er en fjellski med stålkant som gjør den enkel å styre på alle fører.

 • Madshus RACE PRO CLASSIC

  kr 3 700

  Race Pro Classic er en perfekt racingsko til trening og konkurranse. Her får man god passform, komfort og økt kraftoverføring.

 • Madshus RACE PRO SKATE

  kr 5 600

  Race Pro Skate er en topp racing skøytesko med helintegrert såle. Dette sikrer et enda bedre skyv og støtte der du trenger det som mest.

  Race Pro Skate er en topp racing skøytesko med helintegrert såle. Dette sikrer et enda bedre skyv og støtte der du trenger det som mest.
  Lacing fingers snøresystem gir en perfekt passform for optimal komfort, mens vannavvisende Softshell holder foten tørr og varm.
  Ny Madshus Elite yttersåle sikrer god kraftoverføring.
  Passer til trening og konkurranse.Spesifikasjoner:
  – Type støvel: Skøyting
  – Materialer: 3D-støpt kompositt
  – Stammesystem: Lacing Fingers snøresystem
  – Hælkappe: kompositt
  – Ankelstøtte: Karbon
  – Yttersåle: Madshus Elite
  – Bindingssystem: NNN
  – Passform: Race fit
  – Størrelser: 37-48 1/2str: 39,5-44,5

 • Plassholder

  Madshus Race Speed Classic

  kr 4 900

  Race Speed Classic er en semiracing ski med nytt dynamisk spenn som gir livlig og svært lettgåtte ski med godt feste. P200 Nano racingsåle med universal struktur sikrer optimal glid. Kortere midtrand gir skiene bedre føring og stakeegenskaper. Modellen er kompatibel med Rottefella Move som gjør at du kan flytte bindingen uten å ta av deg skiene.

 • Madshus Race Speed Classic

  kr 4 600

  Lett klassisk smøreski til trening og konkurranse. Lettgåtte ski med langspent konstruksjon for godt feste, god glid og føring. 1050gram/187cm

  Race Speed Classic er en ny semiracing ski med oppdatert geometri og såle for enda bedre skiegenskaper.

 • Madshus RACE SPEED CLASSIC

  kr 3 000

  Klassiskstøvel til trening og konkurranse. Pustende materialer gir tørre og varme føtter. God stabilitet og såleflex tilpasset klassisk langrenn. 890g/par

 • Madshus Race Speed Classic

  kr 2 800

  Lett og pustende treningssko fra Madshus. Videreutvikling av Hyper RPC.

 • Madshus RACE SPEED JR

  kr 2 000

  Junior kombistøvel til klassisk og skøyting. Myk sålefleks og ny ankelstøtte gir god stabilitet og ytelse i begge stilarter. Varm og komfortabel. 930g/par

 • Madshus RACE SPEED SKATE

  kr 3 700

  Skøytestøvel til trening og konkurranse. Pustende materialer gir tørre og varme føtter. God stabilitet og ankelstøtte tilpasset skøyting. 1200g/par

 • Madshus Race Speed Skin

  kr 5 400

  Race Speed Skin er en lett felleski til trening og konkurranse. Perfekt til de dagene det er vanskelig å treffe riktig med vanlig festesmøring. Forbedret felleprofil. der fellen ligger høyere. gjør skiene lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Mix fellene gir en god kombinasjon av slitestyrke. glid og feste. Lett PR90 kjerne sammen med P200 racing såle med universal struktur gjør dette til en perfekt felleski for den aktive mosjonisten.

 • Madshus Redline 2.0 Classic Cold

  kr 7 500

  2019/2020 Modell

  Madshus Redline 2.0 klassiskskien er med helt ny kjerne og såle gjør dette skien til en super racingski og er et stort løft fra tidligere Redline-modeller. Bedere stabilitet, forbedrede festeegenskaper og økt fart er bare noe. Tre år med testing har gitt resulatater.

  Skiene har spenn og såle optimalisert for tørr og finkornet snø. M5 Cold-slip. Lette ski med god glid og godt feste. Skiene har sitt idealområde på tørr snø fra 0 grader og kaldere og har et langt, lavt spenn med svært god bæreevne. PR100X kjernen er lett å tråkke ned slik at man enkelt får godt feste. Ny og forbedret sidecut bidrar til bedre flyt og raskere ski. Redline 2.0 Classic Cold har P300 Nano sålemateriale som er slipt med M5 struktur fra fabrikk som gir god glid på tørr snø

  Spesifikasjoner:

  Bruk: Klassisk langrenn, smøreski, trening og konkurranse
  Konstruksjon: PR100X kjerne, Triaxial Karbon 3D Konstruksjon
  Geometri: 43-44-44
  Såle: P300 Nano, M5 slip
  Bindingsplate: NIS MOVE
  Lengder: 182-207cm/5 cm
  Vekt 900g/187cm
  Størrelsesanbefaling: Kroppslengde + 20-25 cm

 • Madshus Redline 2.0 Skate Regular

  kr 7 500

  2019/2020 modell

  Helt ny konstruksjon, ny spennkurve og med en ny såle plukket ut etter tusen-talls tester. P300 sålen utmerker seg med topp kvalitet på glidegenskaper og har et stort bruksområde. Redline 2.0 Skate Regular har et forholdsvis langt og høyt spenn i nullspenn og på halvvekt. Hvis du skal ha ett par skøyteski, så er det Regular modellen du bør gå for.

 • Madshus REDLINE 3.0 CLASSIC COLD

  kr 7 700

  Redline 3.0 Classic Cold er en nyutviklet topp racing ski fra Madshus. Redline 3.0 er en perfekt ski til trening og konkurranse. Modellen har et nytt, mer dynamisk spenn, som gir en livlig og svært lettgått ski med godt feste.
  En perfekt allround ski for tørr og kald snø fra 0? og kaldere.

Handlekurv