BCA

Viser alle 11 resultater

 • BCA Climbing Skins 135mm

  kr 2 099

  BCA fellene sjekker alle boksene – godt grep, god glid, lett å trimme, lett å gjemme og hybridlim som fungerer under en rekke forhold. 

 • BCA Climbing Skins 115mm

  kr 1 999

  BCA fellene sjekker alle boksene – godt grep, god glid, lett å trimme, lett å gjemme og hybridlim som fungerer under en rekke forhold. 

 • BCA Snowsaw

  kr 599

  Backcountry Access 35 cm sagen kutter ikke bare både snø og is, men den kan også sage tre. Det er den ideelle lengden for å isolere snøsøyler for stabilitetstester. Bladet er utstyrt med en beskyttende kappe for å forhindre at den river eller riper opp utstyret ditt.

  Markeringer hver 5. cm på bladet gir et presist kutt. Sagen er designet med Nord-Amerikas mest erfarne skredundervisere, og er et høyfungerende snøsikkerhetsverktøy. 35 cm-sagen er et BCA-verktøy som er nødvendig å ha for gropgraving og som kreves i de fleste skredklasser.

  Snøsagen klikker seg inn i det øvre skaftet på våre BCA Scepter justerbare skistaver . Snøsagen vil også passe på andre turskistaver, siden festet på sagen har to forskjellige diametre.

 • BCA Bca Skin Cleaning Spray

  kr 299

  Ta en flaske med vår BCA Skin Cleaning Spray formulert for å takle vedvarende voks- og smussoppbygging på Contour Hybrid Skins . Miljøvennlig.

 • BCA Stealth 270 – Blue

  kr 799

  Stealth 270-skredsonden vår har den enkleste og raskeste monteringen på markedet, uten løs kabel som kan forårsake problemer. Det øverste segmentet hekker snikende inne i neste sondeseksjon, og reduserer antall segmenter og størrelsen på sondebunten når den er demontert i pakken. Utstyrt med laser-etsede dybdemarkeringer for måling av snøsekk og/eller offerdybde for å bestemme dimensjonene på utgravingsområdet før måking. Vår Quick-Lock-maskinvare gir den beste pakkebarheten og distribusjonshastigheten på markedet. Stealth-sonder er bygget for å vare og spare verdifulle sekunder under en skredredning når tiden betyr noe.

 • BCA Stealth 240

  kr 699

  Stealth 240-skredsonden har den enkleste og raskeste monteringen på markedet, uten løs kabel som forårsaker problemer. Det øverste segmentet legger seg snikende inne i neste sondeseksjon, og reduserer antall segmenter og størrelsen på sondebunten når den er demontert i pakken. Utstyrt med laser-etsede dybdemarkeringer for måling av snøsekk og/eller offerdybde for å bestemme dimensjonene på utgravingsområdet før måking. Vår Quick-Lock-maskinvare gir den beste pakkebarheten og distribusjonshastigheten på markedet. Stealth-sonder er bygget for å vare og spare verdifulle sekunder under en skredredning når tiden betyr noe.

 • BCA Dozer 2D Shovel Blue

  kr 900

  Vår mellomstore spade med D-grep. Samme geometri som Dozer 2T, men med D-grep for mer kontroll og komfort, spesielt for de som bruker votter. Vekt: 705 gram

 • BCA Skin Wax

  kr 149

  Vår Contour Skin Wax er laget med en spesiell parafinformel for å forhindre at klatreskinnene dine blir iset og samler snø. Voksen er reisevennlig og kommer i en gjenlukkbar plastveske for å ha med i sekken.

 • BCA Ect Cord

  kr 199

  Et nytt tillegg til snøstudieverktøyene våre, denne to meter lange ledningen har knuter hver 10. tommer (25 cm), og to sammenpressede aluminiumstenner i midten for å skjære gjennom snø og skorpe når du utfører en utvidet søyletest. Håndtak i hver ende gir grep mens du sager.

 • BCA Dozer 1T Shovel

  kr 849

  BCA Dozer 1T er en relativt lett klassisk turspade med asymmetrisk T-grep og stort spadeblad. Skaftet er nesten avrunda rektangulært og innsnevra på midten. Det er godt å holde i og får grei lengde når det er tatt ut i full lengde. Det er en låseknapp som holder delene i skaftet sammen.

Handlekurv

Farge