Åsnes

Viser alle 21 resultater

 • Åsnes BØRGE OUSLAND BC SKI

  kr 3 999

  Åsnes Børge Ousland BC er en lett og allsidig fjellski som passer i skisporet. En ski med solid stålkant og en svært lett konstruksjon.

  Åsnes Børge Ousland BC er en lett og allsidig fjellski som passer i skisporet. En ski med solid stålkant og en svært lett konstruksjon. Skien egner seg like godt til lange turer og ekspedisjoner, som til dager i harde og isete skispor. Stålkanten sikrer godt grep og sørger for en trygg tur selv under vansklige forhold. Fjellskien er lengdestiv og har en markant smørelomme, noe som gir god bæreevne, retningsstabilitet og gode langturegenskaper.

 • Åsnes Breidablikk Hunter BC

  kr 3 799

  Skien har gode allroundegenskapar. En hundevennlig fjell-og jaktski uten stålkant som ikke skadar hunden dersom uhellet skulle være ute.

 • Åsnes CECILIE BC SKI

  kr 4 299

  Markert innsving og senter bredde på 56mm gjør skien lettsvinget. og gir god flyt i løssnø. Hel stålkant og et moderat gå-spenn tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter. Skien blir levert med den nye fellelåsen for kortfell. Anbefalt binding er BC binding. men ønsker du bedre kjøregenskaper kan du velge 75mm.

 • Åsnes COLLTEX 58X2100 MOHAIR ENDHOOK +

  kr 1 399

  Denne langfellen fra Colltex er produsert i 100% mohair for optimal glid og feste.

  Mohair er et materiale som har mindre friksjon sammenliknet med nylon, noe som vil si at den glir bedre enn en nylonfell. Denne fellen leveres med Combifix feste, som gjør det mulig å feste fellen i bakkant på skien. Dette er helt avgjørende dersom du skal på en lengre tur hvor fellen skal på og av flere ganger. Feste i tailen sikrer at fellen sitter godt under alle forhold. Den perfekte fellen for vinterturer med telt, eller for hytte-til-hytte turer.

  Ønsker man enda bedre egenskaper på fellen lønner det seg å impregnere fellen, noe som vil gi bedre glid, redusert vannopptak og lengre holdbarhet.

 • Åsnes FINNMARK 54 BC SKI

  kr 3 599

  Finnmark 54 BC – Hundeski for lange turer i variert terreng

  Finnmark 54 er en lengdestiv og svingvillig fjellski uten stålkant. Skien har en lett karbon- og glassfiberarmert trekjerne.

  Den lengdestive konstruksjon gjør den perfekt for lange turer på vidda, gjerne med bagasje. Finnmark 54 er hundevennlig ski uten stålkant slik at du og din beste venn kan dele mange og lange skiturer i fjellheimen. Nordisk Rocker (Early Rise) og markant innsving sørger for svingvillighet. Skien leveres med feste for X-skin, men den markante smørelommen gjør det også mulig å vokse skien. Skien passer også i skispor og er derfor godt egnet til turer i marka. Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en tilpasset X-skin mohair 45mm til kaldt føre/moderat terreng. Vått føre og bratt terreng krever 45mm Syntetisk X-skin.

 • Åsnes INGSTAD BC SKI

  kr 4 299

  En moderne fjellski med markert innsving og gode farts- og svingegenskaper. En ideell ski for krevende utforkjøringer. men fungerer også godt til lange etappar i flatt terreng. Nye Ingstad har fått en markant Nordisk rocker og taper tupp. noe som gjør skien mer svingvillig. Skien har også blitt mer rettningsstabil og av den grunn enda mer allsidig. Ingstad har en trekjerne i Paulownia og Popler. noe som fører til en særdeles lav vekt på bare 2.050g i 195cm.

 • Åsnes KONGSVOLD HUNTER BC SKI

  kr 3 949

  Kongsvold er utviklet med tanke på de som bruker hund til jakt og fritid. Skien har derfor ikke stålkant.

  Skien har mye innsving, noe som sammen med en myk tupp gjør skien lett å svinge. En ski du lett håndterer i krevende terreng. Skien har stor bæreflate som gir god flyt i snøen. En trofast følgesvenn på vinterjakt i tregrensen.

  Optimal jaktski for skogsjakt
  Fellelås inkludert
  Lengdestiv for optimal bæreevne
  Svingvillig ski med myk tupp
  Anbefalt fell – Åsnes kortfell 60mm for optimalt feste
  Anbefalt Binding – BC/75mm

 • Åsnes Line Sverdrup Bc

  kr 4 399

  Line Sverdup BC er en kanskje den mest allsidige fjellskien, for bruk utenfor løyper, i vårt sortiment. Denne skien har et godt gå-spenn, en del innsving og topp moderne teknologi. Den moderne formen med taper- og rockertupp løfter skien lett ut av snøen, gjør at skien ikke hekter så lett og gjør det enklere å sette opp svingen sammenlignet med mer tradisjonelle fjellski. Dette betyr at man får en ski som håndterer det meste av terreng og oppleves merleken og tilgivelig når forholdene er krevende. Line Sverdup BC har en spennkurve som gjør skien egnet for litt lengre turer, og kanskje spesielt i varierende og kupert terreng. Denne skien har et litt stivere spenn og en god smørelomme, som sammen med myke tupper med moderne form sikrer en effektiv turski. Formen og den tilgivelige tuppen gir en ski som er veldig svingvillig og oppleves som lett å håndtere. Dette er rett og slett en moderne vri på en god klassisk fjellski, som vil passe de aller fleste fjellfolk!Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes, anbefaler vi å benytte en tilpasset felle, enten X-Skin 45 mm Mohair til kaldt føre/moderat terreng, eller X-Skin 45 mm Nylon ved vått føre/bratt terreng. Line Victoria Sverdrup er ei Bærums-jente som har valgt å leve ut sin frilufts drøm. Som etterkommer og slektning av polfarer Otto Sverdrup (1854 -1930) har Line Victoria et hjerte fylt av eventyrlyst, kjærlighet for polarhunder og norsk natur.

 • Åsnes Mountain Race 48 Skin

  kr 3 699

  Mountain Race 48 Skin. er en en fjell-og markaski med 3/4 stålkant. markant smørelomme og moderat innsving. Sammen med en integrert fell blir dette en perfekt ski for turer i marka og gjerne ved gode føreforhold i fjellet. Skien passer utmerket i skispor og stålkanten sikrer en trygg nedkjøring på hardt og vanskelig føre. Skien leveres også med feste for X-skin dersom man beveger seg i kupert terreng eller har behov for mer feste. Vi anbefaler at skien er brukt noen ganger før evt. annen fell limes over den eksisterende fellen. Skien har en børstet nylon cap og en sinter RACE såle som sikrer god glid. sammen med en kvalitetsfell fra Pomoca (Climb 2.0) blir dette en rask marka-og fjellski .

 • Åsnes NANSEN 2-PART POLE

  kr 1 099

  Åsnes Nansen er en nyutviklet 2-delt skistav produsert i Aluminium og karbon

 • Åsnes Otto Sverdrup Bc

  kr 4 399

  Otto Sverdrup BC er en kanskje den mest allsidige fjellskien, for bruk utenfor løyper, i vårt sortiment.Denne skien har et godt gå-spenn, en del innsving og topp moderne teknologi. Den moderne formen med taper- og rockertupp løfter skien lett ut av snøen, gjør at skien ikke hekter så lett og gjør det enklere å sette opp svingen sammenlignet med mer tradisjonelle fjellski. Dette betyr at man får en ski som håndterer det meste av terreng og oppleves merleken og tilgivelig når forholdene er krevende. Otto Sverdup BC har en spennkurve som gjør skien egnet for litt lengre turer, og kanskje spesielt i varierende og kupert terreng. Denne skien har et litt stivere spenn og en god smørelo mme, som sammen med myke tupper med moderne form sikrer en effektiv turski.Formen og de tilgivelige tuppene gir også en ski som er veldig svingvillig og oppleves som lett å håndtere. Dette er rett og slett en moderne vri på en god klassisk fjellski,som vil passe de aller fleste fjellfolk!Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes,anbefaler vi å benytte en tilpasset felle, enten X-Skin 45 mm Mohair til kaldt føre/moderat terreng, eller X-Skin 45 mm Nylon ved vått føre/bratt terreng.Otto Sverdrup (1854 – 1930) var med Nansen på ski over Grønland, og var kaptein for skuta «Fram» under den første Fram-ekspedisjon. Han ledet selv den andre Fram-ekspedisjon i årene 1898–1902. Otto Neumann Knoph Sverdrup regnes som «en av de tre store» i norsk polarhistorie, ved siden av Nansen og Amundsen.Et navn som ikke har fått nok oppmerksomhet i skyggen av de to andre.

 • Åsnes POMOCA FELLELIM 75g

  kr 199

  Ideell for delvis eller total fornyelse av lim med temperaturgaranti.

 • Åsnes POMOCA CLIMB 2.0 R2C 120

  kr 2 399

  Pomoca Climb 2.0 Universalfell er laget med 70 % mohair og 30 % nylon, som tilfredstiller de fleste toppturentusiaster. Fellen passer like bra til nybegynnere med ambisjoner, som til erfarne entusiaster.

  Pomoca Climb 2.0 Universalfell er laget med 70 % mohair og 30 % nylon, som tilfredstiller de fleste toppturentusiaster. Fellen passer like bra til nybegynnere med ambisjoner, som til erfarne entusiaster.

  Climb 2.0 er behandlet med Ever-Dry behandling fra Pomoca, som sammen med syntet/naturlig-sammensettingen gir en slitesterk og rask skifell.

  Egenskaper:
  – Pomoca vanntett membran
  – Forhåndsmontert feste tip/tail
  – Pomoca Ever-Dry-behandling
  – Slitestrek og rask toppturfell
  – Fellebag og kniv medfølger
  – Vekt: 700 gram per par
  – Bredde: 120 mm

 • Åsnes POMOCA CLIMB 2.0 RSC 120

  kr 2 199

  Pomoca Climb 2.0 Universalfell er laget med 70 % mohair og 30 % nylon, som tilfredstiller de fleste toppturentusiaster. Fellen passer like bra til nybegynnere med ambisjoner, som til erfarne entusiaster.

 • Åsnes POMOCA FREE PRO 2.0 R2C 123

  kr 2 399

  Free Pro er spesielt utviklet og designet for frikjørere.

  Fellen er lett, har utmerket grep og god glid, samt svært lavt pakkevolum. Fellen levere med den ultralette og vanntette SSUL membranen som kombinerer ufattelig lav vekt med slitestyrken til en tykkere membraner. Dette gir en fell med svært lav vekt og svært lite pakkvolum. Sammensetningen 70% Mohair og 30% Nylon i kombinasjon med Ever-Dry 2,0 fra Pomoca gjør dette til en fell som håndterer bratte turer. Fellen er i tillegg behandlet med den samme behandlingen som Race fellene, Glide-Pro som sikrer ekstra god glid. En fremtidsrettet Toppturfelle med god glid, og som på samme tid har ivaretatt slitestyrken du får fra Nylon. Ready2Climb fellen leveres med forhåndsmontert topp- og tail feste. Det eneste du må gjøre er å tilpasse bredden med dengeniale kniven som følger med.Fellen er fri fluorkarboner (PFOA/PFC)

 • Åsnes POMOCA RACE 2.0 GRIP 100 R2C

  kr 2 799

  Den raskeste og råeste fellen på markedet? – Ready to Climb!
  Nå finnes endelig det ypperste av high-end feller til brede ski og vanlig toppturbruk også!

  Race Pro 2,0 kvaliteten er spesielt utviklet for konkurranseformål. En superlett mohair-felle for de som stiller høye krav til fart og god glid. Fellen har den tynneste membranen til Pomoca og er behandlet med Ever-Dry impregnering. Denne fellekvaliteten er førstevalget til de fleste som i dag deltar på internasjonalt nivå i Randonee Racing. En fell som passer til de fleste snøkvaliteter.

  Fellen er laget i 100% mohair og tilbyr den beste gliden du kan få på skifeller. Fellen leveres med påmontert Click Lock frontfeste og Tail Strap bakfeste. Det eneste du må gjøre er å tilpasse bredden med den geniale kniven som følger med.

 • Åsnes POMOCA STRECHER FOR CLICK LOCK

  kr 149

  Pomoca Stretcher for Click-Lock er tilpasset blant annet Dynafit sin løsning for toppfeste. Den monteres enkelt ved å sette et snitt i det perforert område på Pomoca sitt Click-Lock toppfeste. Knekk ut plasten og sett inn festet.

 • Åsnes POMOCA TWIN TIP TAIL HOOK

  kr 199

  Den bakre kroken designet for Twin Tip-ski. Fjern den tradisjonelle Back Fix-kroken og skyv stroppen inn i denne kroken. Fellene din vil være klar til å kobles til en tvillingtips!

  https://youtu.be/MK9gMdWBzSk

 • Åsnes RABB 68

  kr 5 799
 • Åsnes TONJE BC SKI

  kr 4 499

  Tonje BC er en moderne fjellski for eventyrlystne damer, og er en perfekt ski for dypere og krevende vårsnø,men også en leken ski for bratte nedkjøringer og skilek. Skien har en markant Nordisk Rocker (løftet tupp) medTaper (tilbaketrukket bredeste punkt på tuppen), og har en innsving på 22mm. Dette gjør skien lett å håndtereunder løse forhold.Skien er også rimelig retningsstabil og forholdvis stiv på midten, og er av den grunn svært allsidig. Dette er enski som håndterer både nedkjøringer, telemarkskjøring og lengre turer i fjellheimen. Tonje BC har en trekjerne i Paulownia og Poppel, noe som fører til særdeles lav vekt. Tonje Blomseth, som har deltatt i utviklingen av den nye jenteskien, er for mange et ubeskrevet blad, men jentafra Trøndelag har siden hun var 17 år fått en markant rolle i det Norske ekspedisjonsmiljøet. Tonje gikk Norgepå langs allerede som 17-åring, og var den gang den yngste som noensinne hadde gjennomført turen. Sidenden gang har hun gjort seg bemerket med en sterk stemme, vilje til å gå egne veier og et stort antall størreog mindre eventyr. Tonje vant også i 2016 prisen som Årets Villmarking, en pris som tidligere er vunnet av kjente profiler som Lars Monsen, Cecilie Skog og Villmarksbarna.

 • Åsnes X-SKIN 45 mm MIX

  kr 649

  Allsidig kortfell i 65% Mohair og 35% Nylon

  70% mohair og 30% nylon fell i samme kvalitet som Colltex. Dette er en fell som gir et godt kompromiss mellom slitestyrken du får fra syntetmateriale og den gode gliden fra mohair. Fellen er laget i samme kvalitet som en av de mest solgte fellene fra Colltex. Egner seg veldig godt som en allroundfell for de aller fleste forhold.

  Fellen leveres med SKIN PROTECTOR som beskytter fellen mot slitasje og sikrer at fellen holder seg på skien. Denne fellen er helt fri for PFOA/PFC (fluourkarboner).

  Lengde: 650mm
  Bredde: 45mm
  Vekt: 90g
  Materiale: 65% mohair / 35% nylon

Handlekurv