Douchebags

Douchebags forener stil med praktisk design, fra reisevesker til ryggsekker. Utforsk Douchebags innovative sortiment for moderne eventyrere.

 

Historien om Douchebags begynner med en lidenskapelig gruppe eventyrere og designere som delte visjonen om å skape innovative produkter som kunne lette reisebyrden og berike hverdagen. I 2012 ble dette fellesskapet startet av Jon Olsson, en anerkjent frikjøringskjører, og Truls Brataas, en kreativ kraft innenfor innovasjon og design.

 

Målet deres var å utfordre den tradisjonelle måten å se på reiseutstyr på. De ønsket å skape produkter som ikke bare var funksjonelle, men som også representerte en estetikk som passer inn i moderne livsstil. Gjennom omhyggelig håndverk og nøye planlegging lanserte Douchebags sin første serie med produkter, som umiddelbart fikk oppmerksomhet for sin unike tilnærming.

 

Siden den spennende begynnelsen har Douchebags blitt kjent for sin evne til å kombinere stil og funksjonalitet på en bemerkelsesverdig måte. Merket har vokst til å inkludere et bredt spekter av produkter, fra reisevesker og ryggsekker til tilbehør som følger den samme innovative ånden.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.
Handlekurv