Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot
Tilberedning: Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3.7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt. lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato: Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Ingredienser Pasta (durumhvete, kan inneholde spor av egg) (33%), laks (laks (92,6%), salt) (16%), gulrot (14%), løk, erter (7%), fløte (melk) (7%), hvetemel, rapsolje, maisstivelse, fiskebuljong (salt, fisk, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker (selleri), rapsolje, krydder), pepper, dill (0,04%), antioksidant (askorbinsyre). Allergener: egg, fisk, gluten, laktose, melk, selleri.