Publisert

SISTE NYHET!

Lillehammer Sport går inn i Stadion-kjeden.

Styret og eierne av Lillehammer Sport AS har besluttet å avslutte vårt samarbeid med Intersport Norge. Det har vært mange fordeler ved å være medlem av verdens største sportskjede, men nå er tiden inne for å satse videre med vårt eget konsept, Lillehammer Sport. Vi har stor tro på lokal tilpasning med et varesortiment som gjenspeiler våre satsingsområder og ansatte med inngående fagkunnskap. Dette er noe vi ønsker å bygge videre på, både lokalt og på nett.

Varehandelen generelt og sportsbransjen spesielt er i stadig utvikling og vi tror at våre visjoner og målsetninger best kan oppfylles gjennom et kjedesamarbeid som ikke er sentralstyrt. Det er derfor vi nå har valgt å inngå et samarbeid med Stadion, en kjede som dyrker individualisme og ulikhet. De over 100 butikkene som i dag er medlem av Stadion har forskjellige satsingsområder basert på lokale forhold og egen fagkunnskap. Flere av landets ledende sport og friluftbutikker er samlet i Stadion, ikke fordi de vil ha et felles navn og markedsføring, men fordi det gir tilgang til kostnadseffektive fellesløsninger og gode innkjøpsbetingelser. Kjedeavtalen med Stadion gjelder formelt fra og med 1. november 2020.

Med vår visjon som er å ha fokus på opplevelser, har vi sterk tro på at dette er det beste for våre kunder og våre ansatte. Vi er svært motiverte til et nytt og spennende kjedesamarbeid med Stadion, som vi mener er fremtidsrettet og riktig for vår videre utvikling.

Lillehammer Sport AS har lokalt eierskap med drivere og ansatte som brenner for faget og den gode opplevelsen for våre kunder. Selskapet har et solid omdømme i Lillehammer og regionen rundt, og ikke minst en spennende nettbutikk (www.lillehammersport.no). Alt dette tror vi skal utvikles til å bli enda bedre gjennom samarbeidet med Stadion.